Veilige fietsroute Eerbeek-Zutphen

Door Margo van Enck-Hulleman op 16 juni 2018

Op dinsdag 26 juni 2018 organiseert de PvdA Brummen-Eerbeek een bijeenkomst over veilige fietsroutes tussen Eerbeek en Zutphen. Er zijn namelijk veel zorgen over de veiligheid van kinderen die op de fiets vanuit Eerbeek naar school gaan in Zutphen. Daarom wordt de bijeenkomst samen met ouders, Veilig Verkeer Nederland, gemeente, de politie en vertegenwoordigers van de scholen georganiseerd.

Samen op zoek naar een veilige route

De avond opent met een presentatie van de dertien kilometer lange route en de knelpunten. Waar zitten de problemen? Waar is het veilig en onveiligheid? Dat doen we met alle kaarten op tafel. Als we de route goed in beeld hebben gebracht, gaan we samen aan de slag met verbeteringen en mogelijke oplossingen. De bedoeling is een lijst te maken met mogelijke verbeterpunten die als basis voor een veilige fietsroute. Een route waarmee ook de jongste kinderen veilig hun school kunnen bereiken. Een echte ‘brugpieperroute’. Iedereen, ouders, leerlingen, inwoners, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

 

Margo van Enck-Hulleman

Margo van Enck-Hulleman

Mijn naam is Margo van Enck-Hulleman en samen met mijn echtgenoot en onze dieren woon ik sinds 1996 in het mooie buitengebied van de kleine kern Oeken. Sinds 2008 ben ik actief voor de PvdA afdeling Brummen en vanaf maart 2018 doe ik dit als raadslid. Van jongs af aan heb ik meegekregen dat omzien

Meer over Margo van Enck-Hulleman