Laag inkomen? Verzekeren via de gemeente?

Door Het Ombudsteam op 16 november 2017

Mensen met een laag inkomen kunnen zich via de gemeente verzekeren. De gemeente heeft samen met andere gemeenten een aantal interessante regelingen  kunnen treffen met zorgverzekeraar Menzis voor mensen met een laag inkomen. Op de site van de gemeente staat uitgebreide informatie over deze verzekering.

Het is wel van belang dat u kritisch kijkt of die regelingen ook voor u goed uitpakken. Laat u zich goed voorlichten. Menzis houdt 8, 15 en 22 december in Apeldoorn een spreekuur. U kunt gebruik maken van gratis vervoer naar deze spreekuren in Apeldoorn. Neem u huidige polis mee. U hoeft niet meteen te beslissen om over te stappen. Bent u niet goed thuis in de vaak complexe regeltjes neem dan iemand mee!

 

Het Ombudsteam

Het Ombudsteam

  Het ombudsteam helpt elke inwoner in de gemeente Brummen. Men hoeft niet lid te zijn van de PvdA (mag wel uiteraard) De soort problemen waarbij het ombudsteam al zijn diensten heeft aan geboden zijn zeer divers bv. er niet meer uitkomen bij het invullen van formulieren vastlopen  bij de gemeente, zoals gehandicapten parkeerkaart, WMO-aanvragen

Meer over Het Ombudsteam