In gesprek met sportverenigingen

4 oktober 2017

In gesprek met sportverenigingenDe afgelopen jaren is de PvdA Brummen-Eerbeek met veel inwoners, vrijwilligers en belangenbehartigers in gesprek geweest. Na bijeenkomsten over zorg, wonen en de Stuijvenburchstraat, is het volgens de lokale afdeling de hoogste tijd voor de volgende ronde, namelijk de sport (sportverenigingen).
Want met de gemeenteraad verkiezingen van maart 2018 voor de deur, wil de PvdA graag opnieuw in gesprek. Zo kan iedereen een bijdrage leveren aan het verkiezingsprogramma.
Er staan de komende tijd vier bijeenkomsten gepland. Ieder met een eigen thema.

De aftrap

Op dinsdag 17 oktober trappen we af. Het onderwerp is Sport. Er is de afgelopen jaren veel gesproken. Maar wat gaan we doen? Hoe gaat het combinatiespel tussen sportverenigingen en gemeente er uitzien? Defensief? Aanvallend? Houden we alleen de nul of zijn er ambities? Welke rol heeft sport sowieso in de gemeente en hoe kunnen we dat het beste organiseren? Wij willen met u in gesprek over wat de PvdA daaraan kan bijdragen. We horen het graag. U bent vanaf 19.30 van harte welkom in het SWB, Plein 5 in Brummen. Laat u even weten of u komt?

In het kort:

Datum: Dinsdag 17 oktober 2017

Tijdstip: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie: Plein5 te Brummen

Aanmelden: reinoud@keesmaat.nl