Annika van Klinken kandidaat-wethouder PvdA

Door Margo van Enck-Hulleman op 18 mei 2022

Annika van Klinken

Nu de ledenvergadering van de PvdA heeft ingestemd met het bereikte coalitieakkoord, is voor de fractie PvdA Brummen-Eerbeek het moment gekomen om haar kandidaat-wethouder bekend te maken. De fractie heeft het voornemen en is zeer verheugd om Annika van Klinken uit Eerbeek te kandideren als wethouder in het nieuw te vormen college in de gemeente Brummen.

Annika van Klinken is geboren en getogen in Eerbeek. Sinds de verkiezingen van dit jaar maakt zij deel uit van de PvdA-fractie, maar was daarvoor ook al jaren betrokken bij de lokale politiek. Zij is sinds 2009 werkzaam in het onderwijs, waarvan op dit moment als docent Nederlands en docent loopbaan & burgerschap aan het Graafschap college te Doetinchem. Annika heeft de sociaaldemocratie van huis uit meekregen. Zoals ze zelf zegt: “Politiek heeft altijd een zeer belangrijke rol in ons gezin gespeeld, waarbij de gedachte altijd is geweest dat je klaarstaat voor de medemens en je probeert te helpen waar dat kan. Samen doen, samen sterk!”

Als wethouder wil zij een bijdrage leveren aan de sociale betrokkenheid binnen de gemeente. Alle inwoners van de gemeente Brummen, jong en oud, moeten het gevoel hebben dat zij met recht trots kunnen zijn op onze mooie gemeente.

 

Margo van Enck-Hulleman

Margo van Enck-Hulleman

Mijn naam is Margo van Enck-Hulleman en samen met mijn echtgenoot en onze dieren woon ik sinds 1996 in het mooie buitengebied van de kleine kern Oeken. Sinds 2008 ben ik actief voor de PvdA afdeling Brummen en vanaf maart 2018 doe ik dit als raadslid. Van jongs af aan heb ik meegekregen dat omzien

Meer over Margo van Enck-Hulleman